Clinici partenere

Tratamentul integrat și integrativ al cancerului

Trebuie să știi faptul că pe lângă cele mai avansate și mai potrivite terapii oncologice, în buna reușită și în consolidarea rezultatelor tratamentului cazului tău mai pot interveni și alte elemente de îngrijire complementară precum: dietetica, nutriția, micronutriția, psihologia, meditația, mișcarea, etc.  Acestea pot fi de mare ajutor în susținerea pacientului oncologic ȘI NU TREBUIESC CONFUNDATE CU MEDICINA ALTERNATIVĂ.

Performanța în tratamentul integrat al cancerului este criteriul nostru în alegerea partenerilor! Și în acest sens vom face toate eforturi să îți asigurăm accesul la cele mai potrivite centrele oncologice private bucureștene sau europene precum și la serviciile coplementare de susținere.

Iar dacă decizi SĂ FACI TOTUL ÎN LUPTA TA CU CANCERUL, vei avea acces rapid la a 2a Opinie Medicală sau la Investigații, Planuri de Tratament, Oncologie Personalizată sau Tratamentele Inovative sub imensa expertiză a echipelor formate și coordonate de către Prof. Armando Santoro de la Humanitas Cancer Center din Milano – Unitate Certificată și Centru de Excelență pentru Pacienții Internaționali.

Site realizat de InMotion Media.

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?