Humanitas Cancer Center

Înființat încă din 2010 în cadrul Humanitas Research Hospital, Humanitas Cancer Center este un centru oncologic extrem de specializat, axat în principal pe chirurgie, oncologie medicală inovativă și hematologie (inclusiv transplanturi și terapii CAR-T) care a fost desemnat de ESMO (European Society For Medical Oncology) drept Centru de Oncologie Integrată și Îngrijire Paleativă.

Solicita programare Specialități Echipă

HUMANITAS CANCER CENTER

O echipă de profesioniști.

  1. O echipă de profesioniști cu o vastă experiență, cu ample abilități interdisciplinare și cu abordări inovative, organizate în funcție de tipul patologiei și de ultimele tratamente personalizate disponibile actualmente la nivel european și mondial.
  2. Facilități complete pentru pacienți și – la nevoie sau cerere – pentru aparținători.
  3. Tehnologii avangardiste, cercetare clinică interdisciplinară dar și translațională, bazată pe studii clinice precum.
  4. Strânsă cooperare cu cele mai bune centre internaționale de profil.

Acestea vă sunt oferite – prin intermediul nostru – de către Humanitas Cancer Center din Milano – Unitate Certificată și Centru de Excelență Pentru Pacienții Internaționali. 

Humanitas Cancer Center este o structură care concentrează abilități extrem de specializate pentru tratamentul cancerului ca și parte integrantă și integrată a unui spital general ultra-performant – Humanitas Research Hospital. Spitalul nostru este capabil să ofere răspunsuri de top la nivel mondial în tratamentul diferitelor patologii și totodată să conlucreze cu diversele organizații naționale și internaționale capabile să ofere sprijin pentru pacienți și pentru membrii familiei acestora. De asemenea, în Humanitas Cancer Center se acordată o atenție deosebită persoanelor care au supraviețuit cancerului – din fericire în număr tot mai mare la noi – şi care au nevoie atât de o cale specifică de urmărire medicală, cât și pentru cea nutrițională și psihologică.

În Humanitas Cancer Center, cercetarea – element esențial pentru avansul și îmbunătățirea continuă a tratamentului oncologic – , se referă la toate sferele și etapele procesului de luptă antineoplazică, începând de la educația pentru prevenire, trecând prin prevenție și screening-ul pentru depistarea cât mai precoce, până la cele mai noi tehnici radiologice și endoscopice de diagnostic, dezvoltarea de medicamente noi, chirurgie laparoscopică și robotică, radioterapie şi studiul mecanismelor moleculare de la originea dezvoltării tumorilor.

În ceea ce privește abordarea globală a cancerului, nu numai activitatea de îngrijire a pacienților, ci și activitatea științifică, clinică și de cercetare a Humanitas Cancer Center este evaluată periodic de către un Consiliu Consultativ Internațional alcătuit din medici și cercetatori din cele mai importante centre de cancer din lume.

Așa s-a ajuns ca în Humanitas Cancer Center să fie tratați la nivel de excelență și în sistem privat, un număr anual de peste 30.000 de pacienți din Italia, Uniunea Europeană dar și alte țări din lume, pentru următoarele afecțiuni: leucemii, limfoame, mieloame (cancere hematologice), melanoame, mezotelioame, timoame, sarcoame, cancere colorectale, cancere hepatice și ale tractului biliar, tumori pancreatice, pulmonare, de sân, prostatice, hipofizare, cancer uro-genitale, esofagiene, gastrice, ale capului şi gâtului, ginecologice, neuro-oncologice și neuroendocrine. În același timp Humanitas Cancer Center este o unitate supra-specializată în transplantul de măduvă hematogenă și în noile terapii CAR-T .

Principalele subdiviziuni ale Humanitas Cancer Center – Unitate Certificată și Centru de Excelență Pentru Pacienții Internaționali sunt cele de:

  • Oncologie medicală și hematologie
  • Radiologie intervenţională și radioterapie
  • Medicină nucleară
  • Chirurgie oncologică

Humanitas Research Hospital

Universitatea Humanitas

Condusă ca și Rector de către Prof. Marco Montorsi, este recunoscută la nivel global pentru marea calitate a cercetării fundamentale. Caracteristica esențială a strategiei Universității este interacțiunea strânsă, directă și bidirecțională între cercetarea bazală și transpunerea clinică, în cadrul Humanitas Research Hospital.

Specialități

Humanitas Research Hospital este un spital de înaltă specializare, centru de cercetare și instruire universitară. În cadrul său se promovează menținerea sănătății, prevenirea și diagnosticul precoce al bolilor, dar mai ales cele mai avansate tratamente pentru anumite patologii și în mod deosebit pentru cancer, prin unitatea sa ultraspecializată, Humanitas Cancer Center.

Afecțiuni tratate

Humanitas Cancer Center utilizează întotdeauna tehnologiile de ultimă generație, cu scopul de a oferi pacienților săi cele mai avansate standarde de diagnostic și tratament. În cadrul clinicii Humanitas Cancer Center sunt tratați la nivel de excelență și în sistem privat, un număr anual de peste 30.000 de pacienți din toate colțurile lumii, pentru următoarele afecțiuni:

Echipe

Atât la Humanitas Cancer Center, sub coordonarea Prof. Armando Santoro, cât și în celelalte clinici ale Humanitas Research Hospital, pacienții sunt îngrijiți de echipe de profesioniști cu vastă experiență, cu ample abilități interdisciplinare și abordări organizate în funcție de patologie și de ultimele tratamente personalizate disponibile actualmente la nivel european și mondial.

Tratamente

Humanitas Cancer Center asigură tratamente pacienților săi în mai multe unități operaționale precum: Oncologie ginecologică, Oncologie medicală, PET și Medicină Nucleară, Senologie, Hematologie, Chirurgie pancreatică, Chirurgie toracică, Radioterapie și Radiourgie. Toate, dotate cu cele mai performante tehnologii și echipe medicale de top.

Site realizat de InMotion Media.

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?